Recepty
Špenátové palačinky s Cottage Cheese a uzeným lososem
Na palačinky: 100 g čerstvého špenátu 75 g hladké celozrnné (nebo špaldové či pohankové) mouky 120 ml MEGGLE mléka 1 vejce 2 špetky soli trocha přepuštěného másla Náplň: 180 g MEGGLE Cottage Cheese Natur 2 lžíce tatarské omáčky 100 g uzeného lososa několik kapek šťávy z citrónu sekaný kopr Špenát, mouku, mléko, vejce a sůl důkladně rozmixujeme. Střední pánev si rozpálíme a pomažeme trochou přepuštěného másla. Z tohoto množství usmažíme zhruba 3 palačinky. Necháme je vychladnout. Mezitím si připravíme náplň. V misce si smícháme MEGGLE Cottage Cheese Natur, tatarskou omáčku a šťávu z citrónu. Kdo má rád kopr, může jej do náplně přidat, nejen k uzené rybě se báječně hodí. Palačinky namažeme sýrovou směsí a poklademe plátky uzeného lososa. Nakonec palačinky zarolujeme a podáváme proříznuté napůl.
Chlebíček s Cottage Cheese, parmskou šunkou a fíky
Chlebíček s Cottage Cheese, parmskou šunkou a fíky
Veganský Red Velvet Cake
Těsto: 2 a 1/2 hrnečku hladké mouky 1 a 1/2 hrnečku cukru 2 lžíce kakaa 2 lžíce jedlé sody anebo prášku do pečiva 1 lžičky soli 1 a 1/3 hrnečku rostlinného nápoje (rostlinné alternativy mléka) 2/3 hrnečku oleje 1/4 hrnečku jablečného octa 1 lžičku vanilkového extraktu červené potravinářské barvivo bez použití karmínu Krém: 400 ml rostlinného nápoje (rostlinné alternativy mléka) 20 g pudingového prášku 300 g bílé čokolády 750 g MEGGLE Veganského krému 300 g malin ovoce na ozdobu
Smetanová svačinka do skleničky
Gurmánské tipy s Petrou Vindyšovou
Kynuté koláče plněné Cottage Cheese
Gurmánské tipy s Petrou Vindyšovou
Mac & Cheese
Gurmánské tipy s Petrou Vindyšovou
Rychlá italská polévka se smetanou
Gurmánské tipy s Petrou Vindyšovou
Domácí chlebíček s celerovou remuládou, kuřecím masem a tapenádou
Gurmánské tipy s Petrou Vindyšovou