Veganský Red Velvet Cake
Těsto: 2 a 1/2 hrnečku hladké mouky 1 a 1/2 hrnečku cukru 2 lžíce kakaa 2 lžíce jedlé sody anebo prášku do pečiva 1 lžičky soli 1 a 1/3 hrnečku rostlinného nápoje (rostlinné alternativy mléka) 2/3 hrnečku oleje 1/4 hrnečku jablečného octa 1 lžičku vanilkového extraktu červené potravinářské barvivo bez použití karmínu Krém: 400 ml rostlinného nápoje (rostlinné alternativy mléka) 20 g pudingového prášku 300 g bílé čokolády 750 g MEGGLE Veganského krému 300 g malin ovoce na ozdobu
Smetanová svačinka do skleničky
Gurmánské tipy s Petrou Vindyšovou
Kynuté koláče plněné Cottage Cheese
Gurmánské tipy s Petrou Vindyšovou
Lahodné palačinky se smetanou
Gurmánské tipy s Petrou Vindyšovou
Ananasový Cheesecake s limetkou
Gurmánské tipy s Petrou Vindyšovou