Meggle Meggle

Předchozí Další

Tofu na paprice

Ingredience: 

  • tofu
  • sladká a pálivá paprika
  • řepkový olej
  • sypká zeleninový bujón
  • sójová omáčka
  • MEGGLE vegan creme
  • pepř
  • sůl
  • cizrnové těstoviny

Postup:

 

  1. Tofu nakrájíme na malé kostičky, dáme do mísy, posypeme paprikou, pepřem a sypkým zel. bujonem (a la vegeta). Rozehřejeme olej, na to dáme tofu, pokapeme sojovou omáčkou a necháme dostatečně opéct. Podlijeme tochou vody, přidáme zel. bujón nebo trochu soli.
  2. Necháme povařit, přidáme MEGGLE vegan creme. Nakonec ještě přidáme trochu soli, dostatek papriky a pepře. Pokud je omáčka příliš řídká, necháme vyvařit trochu vody nebo zahustíme škrobem (předem rozmíchaným ve troše vody) či instantní jíškou.
  3. Podáváme s bezvaječnými těstovinami.