Meggle Meggle

Předchozí Další

Smažená vajíčka s Bylinkovým máslem MEGGLE

K přípravě potřebujeme 

  • MEGGLE Bylinkové máslo 30 g
  • Žitný chléb 2 velké krajíce
  • Salátová okurka 1/3 ks
  • Vařená šunka 60 g
  • Vejce 2 ks
  • Sůl, pepř

Na ozdobu:

  • Petrželka

Příprava 

Plátky chleba potřeme Bylinkovým máslem MEGGLE. Omytou okurku nakrájíme na tenká kolečka, rozdělíme na chléb a pokryjeme šunkou. Zbytek másla rozpustíme na pánvi a vejce osmažíme na způsob volské oko. Položíme na šunku, osolíme, opepříme a ozdobíme nasekanou petrželkou. Ihned podáváme.

Tip:

Chléb můžete mírně posypat kari kořením. Místo šunky můžete použít sýr, například ementál.