Slaný koláč z listového těsta
K přípravě potřebujeme
- MEGGLE Cottage Cheese, přírodní 180 g
- Listové těsto 1 ks
- Vajíčka 1-2 ks
- Cherry rajčátka, olivy dle chuti
Na ozdobu:
- Čerstvé bylinky
Příprava
Troubu předehřejeme na 200 °C. Listové těsto rozválíme a položíme do kulaté koláčové formy (můžete použít i jiný tvar) vyložené papírem na pečení. Přečnívající těsto odstřihneme a vyplníme s ním okraje formy. Těsto jemně propícháme vidličkou a dáme péct na cca 5 min. V misce smícháme MEGGLE Cottage Cheese s vajíčkem a vlijeme na upečený korpus. Poklademe přepůlenými cherry rajčátky a olivami. Pečeme dalších 15 až 20 minut. Po vychladnutí krájíme na trojúhelníčky jako francouzský koláč „quiche“. Dozdobíme bylinkami.