Meggle Meggle

Předchozí Další

Silné hovězí consomné s restovanou zeleninou a žloutkovými noky z Cottage Cheese

K přípravě potřebujeme 

  • MEGGLE Cottage Cheese, přírodní 180 g
  • Hovězí přední 300 g
  • Celer 150 g
  • Mrkev 150 g
  • Cibule 50 g
  • Žloutky 120 g
  • Strouhanka 300 g
  • Sůl 50 g
  • Císařské lusky 60 g
  • Pažitka 20 g

Příprava 

Z hovězího masa, cibule a 1/3 kořenové zeleniny si uvaříme velmi silný vývar, ten pak přecedíme a dochutíme solí. Scezené maso pokrájíme na malé kostičky a posléze použijeme jako složku do polévky. Zbylou zeleninu včetně lusků pokrájíme na jemné proužky a orestujeme.

Z MEGGLE Cottage Cheese, žloutků, strouhanky a soli vypracujeme těsto, pak z něj děláme malé noky, které uvaříme. Do bujónového šálku nebo hlubokého talíře dáme všechny složky (zelenina, noky, maso) a zalijeme vroucím vývarem. Posypeme sekanou pažitkou.