Silné hovězí consomné s restovanou zeleninou a žloutkovými noky z Cottage Cheese
K přípravě potřebujeme
- MEGGLE Cottage Cheese, přírodní 180 g
- Hovězí přední 300 g
- Celer 150 g
- Mrkev 150 g
- Cibule 50 g
- Žloutky 120 g
- Strouhanka 300 g
- Sůl 50 g
- Císařské lusky 60 g
- Pažitka 20 g
Příprava
Z hovězího masa, cibule a 1/3 kořenové zeleniny si uvaříme velmi silný vývar, ten pak přecedíme a dochutíme solí. Scezené maso pokrájíme na malé kostičky a posléze použijeme jako složku do polévky. Zbylou zeleninu včetně lusků pokrájíme na jemné proužky a orestujeme.
Z MEGGLE Cottage Cheese, žloutků, strouhanky a soli vypracujeme těsto, pak z něj děláme malé noky, které uvaříme. Do bujónového šálku nebo hlubokého talíře dáme všechny složky (zelenina, noky, maso) a zalijeme vroucím vývarem. Posypeme sekanou pažitkou.