Plněný kuřecí řízek
K přípravě potřebujeme
- MEGGLE Bylinkové máslo 65 g
- Kuřecí řízky (à cca 175 g) 4 ks
- Strouhanka 4 polévkové lžíce
- Olivový olej 6 polévkových lžic
- Rukola 75 g
- Hlávkový salát 150 g
- Ocet balsamico 4 polévkové lžíce
- Špetka cukru, sůl, pepř
- Dřevěné špejle
Příprava
Řízky omyjeme a osušíme. Smícháním strouhanky s Bylinkovým máslem MEGGLE připravíme nádivku. V každém řízku vytvoříme kapsu, kterou naplníme vzniklou nádivkou. Kapsu uzavřeme pomocí špejle. Maso osolíme, opepříme a na horkém grilu grilujeme asi 15 minut.
Zálivku na salát připravíme smícháním octa, soli, pepře, cukru a olivového oleje. Omyté listy salátu a rukoly osušíme, smícháme a přelijeme zálivkou. Hotové řízky podáváme společně se salátem.