Meggle Meggle

Předchozí Další

Plněný kuřecí řízek

K přípravě potřebujeme 

  • MEGGLE Bylinkové máslo 65 g
  • Kuřecí řízky (à cca 175 g) 4 ks
  • Strouhanka 4 polévkové lžíce
  • Olivový olej 6 polévkových lžic
  • Rukola 75 g
  • Hlávkový salát 150 g
  • Ocet balsamico 4 polévkové lžíce
  • Špetka cukru, sůl, pepř
  • Dřevěné špejle

Příprava 

Řízky omyjeme a osušíme. Smícháním strouhanky s Bylinkovým máslem MEGGLE připravíme nádivku. V každém řízku vytvoříme kapsu, kterou naplníme vzniklou nádivkou. Kapsu uzavřeme pomocí špejle. Maso osolíme, opepříme a na horkém grilu grilujeme asi 15 minut.

Zálivku na salát připravíme smícháním octa, soli, pepře, cukru a olivového oleje. Omyté listy salátu a rukoly osušíme, smícháme a přelijeme zálivkou. Hotové řízky podáváme společně se salátem.