Meggle Meggle

Předchozí Další

Plněné brambory na grilu s Bylinkovým máslem MEGGLE

K přípravě potřebujeme 

  • MEGGLE Bylinkové máslo 70 g
  • MEGGLE Zakysaná smetana 200 g
  • Brambory (à cca 160 g) 4 ks
  • Velká mrkev (à cca 100 g) 1 ks
  • Výhonky alfa alfa (můžete použít podle libosti různé výhonky) 40 g

Příprava 

Omyté a osušené brambory zabalíme do alobalu. Na horkém grilu pečeme cca 40 minut, občas otáčíme. Oloupeme mrkev a nahrubo nastrouháme. Omyjeme výhonky a necháme okapat. Zakysanou smetanu umícháme dohladka.

Brambory vyjmeme z fólie, rozpůlíme a každou naplníme 2 polévkovými lžícemi zakysané smetany Meggle. Posypeme nastrouhanou mrkví a výhonky. Bylinkové máslo Meggle nakrájíme vroubkovaným nožem na 8 koleček a poklademe jimi brambory. Podle chuti ozdobíme salátem a zeleninou.