Plněné brambory na grilu s Bylinkovým máslem MEGGLE

K přípravě potřebujeme
- MEGGLE Bylinkové máslo 70 g
- MEGGLE Zakysaná smetana 200 g
- Brambory (à cca 160 g) 4 ks
- Velká mrkev (à cca 100 g) 1 ks
- Výhonky alfa alfa (můžete použít podle libosti různé výhonky) 40 g
Příprava
Omyté a osušené brambory zabalíme do alobalu. Na horkém grilu pečeme cca 40 minut, občas otáčíme. Oloupeme mrkev a nahrubo nastrouháme. Omyjeme výhonky a necháme okapat. Zakysanou smetanu umícháme dohladka.
Brambory vyjmeme z fólie, rozpůlíme a každou naplníme 2 polévkovými lžícemi zakysané smetany Meggle. Posypeme nastrouhanou mrkví a výhonky. Bylinkové máslo Meggle nakrájíme vroubkovaným nožem na 8 koleček a poklademe jimi brambory. Podle chuti ozdobíme salátem a zeleninou.