Pikantní kuřecí pochoutky ”Martinique”
K přípravě potřebujeme
- Bagety 2 ks
- MEGGLE Máslo 2 polévkové lžíce
- MEGGLE Bylinkové máslo 50 g
- Kuřecí prsa (à cca 300 g) 1 ks
- Stolní olej 1 polévková lžíce
- Jarní cibulky 1 svazek
- Chilli paprička 1 zelená, 1 červená
- Česnek 1 stroužek
- Zeleninový vývar 75 ml
- Sterilovaný ananas (315 ml) 1 malá doza
- Sůl, pepř, paprika
Příprava
Bagety rozkrájíme na plátky a rozložíme na podložku. Omytá a osušená kuřecí prsa osolíme, opepříme a okořeníme mletou paprikou. Osmažíme na rozpáleném oleji a následně rozkrájíme na plátky. Očistíme jarní cibulku a omyjeme chilli papričky. Cibulku nakrájíme na kolečka, chilli papričky na kostičky. Oloupaný česnek utřeme.
Vše podusíme na másle MEGGLE, přidáme vývar a necháme povařit 5 minut. Vmícháme kousky vychlazeného Bylinkového másla MEGGLE. Okapaný ananas nakrájíme na kousky. Plátky bagety poklademe kuřecími plátky a kousky ananasu. Ozdobíme omáčkou.