Meggle Meggle

Předchozí Další

Pikantní kuřecí pochoutky ”Martinique”

K přípravě potřebujeme 

  • Bagety 2 ks
  • MEGGLE Máslo 2 polévkové lžíce
  • MEGGLE Bylinkové máslo 50 g
  • Kuřecí prsa (à cca 300 g) 1 ks
  • Stolní olej 1 polévková lžíce
  • Jarní cibulky 1 svazek
  • Chilli paprička 1 zelená, 1 červená 
  • Česnek 1 stroužek
  • Zeleninový vývar 75 ml
  • Sterilovaný ananas (315 ml) 1 malá doza
  • Sůl, pepř, paprika

Příprava 

Bagety rozkrájíme na plátky a rozložíme na podložku. Omytá a osušená kuřecí prsa osolíme, opepříme a okořeníme mletou paprikou. Osmažíme na rozpáleném oleji a následně rozkrájíme na plátky. Očistíme jarní cibulku a omyjeme chilli papričky. Cibulku nakrájíme na kolečka, chilli papričky na kostičky. Oloupaný česnek utřeme.

Vše podusíme na másle MEGGLE, přidáme vývar a necháme povařit 5 minut. Vmícháme kousky vychlazeného Bylinkového másla MEGGLE. Okapaný ananas nakrájíme na kousky. Plátky bagety poklademe kuřecími plátky a kousky ananasu. Ozdobíme omáčkou.