Meggle Meggle

Předchozí Další

Pečené brambory La Ratte s Cottage Cheese a salsou z cherry rajčátek a čerstvé bazalky

K přípravě potřebujeme 

  • MEGGLE Cottage Cheese, přírodní 180 g
  • Brambory La Ratte 150 g
  • Olivový olej 5 polévkových lžic
  • Červená cherry rajčata 200 g
  • Šalotka jemně nakrájená 50 g
  • Vinný ocet 3 polévkové lžíce
  • Čerstvý koriandr jemně sekaný 1/2 svazku
  • Třtinový cukr 30 g
  • Česnek drcený 2 stroužky
  • Sůl, čerstvě drcený bílý pepř

Příprava 

Brambory uvaříme ve slupce, zpola, dopečeme v troubě. Z olivového oleje, šalotky, octa, koriandru, cukru a česneku připravíme hustou salsu, do které lehce vmícháme rajčátka nakrájená na osminky. Brambory plníme MEGGLE Cottage Cheese a podáváme přelité salsou.

Víte, že ...

Víte, že i když se bramborám říká jídlo chudých, na důležité látky pro náš organismus nejsou chudé vůbec? Obsahují totiž širokou paletu stopových prvků jako jsou draslík, zinek, vápník, fosfor nebo železo.

miss.png