Na křupavých toustech podávaný salát z Cottage Cheese, čerstvých krevetek a ředkviček
K přípravě potřebujeme
- MEGGLE Cottage Cheese, přírodní 180 g
- Krevetky 400 g
- Majonéza 100 g
- MEGGLE Citrónová šťáva 1 polévková lžíce
- Kerblík, jemně sekaný 1/2 svazku
- Ředkvičky krájené na nudličky 150 g
- Francouzská bageta 16 plátků
- MEGGLE Máslo 50 g
- Sůl, čerstvě mletý bílý pepř
Na ozdobu:
- Polníček, citrón a čerstvý kopr
Příprava
Krevety smícháme s uvedenými surovinami kromě bagety a másla MEGGLE. Plátky baget potřené máslem MEGGLE zprudka opečeme z obou stran. Salát upravíme na hotové tousty a podáváme například s polníčkovým salátem a zálivkou vinaigrette.
Víte, že ...
Víte, že krevety obsahují vzácné omega-3 mastné kyseliny, vitamin B12 a jód, které prospívají zejména naší pleti a zubům?