Maliny s nádechem vína pro labužníky
K přípravě potřebujeme
- MEGGLE bezlaktózový tvaroh jemný 180 g
- 2 ks MEGGLE bezlaktózová smetana na vaření 200 ml
- 500 g malin
- 1 broskev, oloupaná bez pecky
- červené víno podle chuti
- 10 lžic malinové šťávy
- skořicový cukr podle chuti
- 1 - 2 čajové lžičky mleté skořice
- 2 celé hřebíčky
- šťáva z citronu
- čerstvé maliny a lístky stévie na ozdobu
Příprava
V mixéru připravte pyré z malin, broskve, smetany a vína. Pak všechno přelijte do velkého kastrolu, přidejte malinovou šťávu, cukr, skořici a hřebíček. Přiveďte k varu, pak ihned stáhněte z ohně a nechte vychladnout. Přimíchejte citronovou šťávu, tvaroh, znovu rozmixujte a dejte odstát do ledničky.
Tip
Chuť zvýrazní čerstvá malina a lístky sladké stévie.