Meggle Meggle

Předchozí Další

Maliny s nádechem vína pro labužníky

K přípravě potřebujeme 

  • MEGGLE bezlaktózový tvaroh jemný 180 g
  • 2 ks MEGGLE bezlaktózová smetana na vaření 200 ml
  • 500 g malin 
  • 1 broskev, oloupaná bez pecky
  • červené víno podle chuti
  • 10 lžic malinové šťávy
  • skořicový cukr podle chuti
  • 1 - 2 čajové lžičky mleté skořice
  • 2 celé hřebíčky
  • šťáva z citronu
  • čerstvé maliny a lístky stévie na ozdobu

Příprava 

V mixéru připravte pyré z malin, broskve, smetany a vína. Pak všechno přelijte do velkého kastrolu, přidejte malinovou šťávu, cukr, skořici a hřebíček. Přiveďte k varu, pak ihned stáhněte z ohně a nechte vychladnout. Přimíchejte citronovou šťávu, tvaroh, znovu rozmixujte a dejte odstát do ledničky.

Tip

Chuť zvýrazní čerstvá malina a lístky sladké stévie.