Meggle Meggle

Předchozí Další

Lososové rolky ‘‘Gravet laks‘‘

K přípravě potřebujeme 

  • MEGGLE Bylinkové máslo 62,5 g
  • Crème fraîche (tučná zakysaná smetana 30%)
  • Kopr 1 svazek
  • Marinovaný losos 12 plátků
  • Hořčice 1 kávová lžička
  • Ocet 1 kávová lžička
  • Cukr, sůl, pepř

Příprava 

Omytý a osušený kopr nasekáme najemno. Stranou odložíme několik snítek na ozdobu. Lososa posypeme z jedné strany nasekaným koprem. Crème fraîche, změklé Bylinkové máslo MEGGLE, hořčici, ocet a špetku cukru utřeme dohladka, dochutíme solí a pepřem.

Plátky lososa potřeme směsí z Bylinkového másla MEGGLE a Crème fraîche. Poté stočíme a nakrájíme na plátky. Lososové plátky rozložíme na podnos a ozdobíme zbylým koprem.

Víte, že ...

Víte, že lososa můžete spatřit i v Čechách? Musíte se přitom vydat po proudu řeky Kamenice v Národním parku České Švýcarsko.