Meggle Meggle

Předchozí Další

Javorová broskev

K přípravě potřebujeme 

  • MEGGLE bezlaktózový Cottage Cheese 180 g
  • avokádový nebo řepkový olej
  • 1 střední cibule, nasekaná na kostičky
  • 1 lžička soli
  • mleté chilli, kmín podle chuti
  • 3 broskve, loupané a nakrájené na kostičky
  • ¼ šálku javorového sirupu
  • jablečný ocet podle chuti
  • rozmarýn na ozdobu

Příprava 

Na rozpáleném oleji orestujte cibuli. Přidejte broskve, javorový sirup, ocet a promíchejte. Přidejte sůl, chilli, kmín a vařte za stálého míchání asi 30 sekund. Zakryjte a zvyšte teplotu na středně vysokou. Přiveďte k varu, snižte teplotu a vařte 4 až 5 minut, dokud broskve nejsou úplně měkké. Nechte vychladnout, přemístěte do mixéru, přidejte Cottage Cheese, směs rozmixujte dohladka.

Tip

Dip se ideálně hodí k vepřové panence na grilu se zapečenou broskví a sýrem. Můžete ozdobit rozmarýnem.