Meggle Meggle

Předchozí Další

Jablkový krém

K přípravě potřebujeme 

  • MEGGLE Creme Patisserie slazená 200 ml
  • MEGGLE Mléko 3,5% 500 ml
  • Vanilkový puding 40 g
  • Cukr 30 g
  • Jablečný kompot (kousky) 400 g
  • Citron 1 ks
  • Vanilkový cukr 20 g
  • Citronový olej 3 ml

Příprava 

Rozmícháme trochu studeného mléka s pudinkovým práškem. Zbylé mléko dáme do hrnce a přivedeme k varu. Přidáme rozpuštěný pudink a krátce necháme povařit. Pudink přelijeme z hrnce do misky, do ještě teplého pudinku přidáme jablečný kompot, nastrouhanou citronovou kůru a vanilkový cukr a necháme zchladnout. Jakmile je hmota studená, našleháme Meggle „Creme Patisserie slazenou“ s citronovým olejem a opatrně vmícháme. Jablečný krém rozdělíme do misek a ozdobíme plátky jablek.