Jablkový krém

K přípravě potřebujeme
- MEGGLE Creme Patisserie slazená 200 ml
- MEGGLE Mléko 3,5% 500 ml
- Vanilkový puding 40 g
- Cukr 30 g
- Jablečný kompot (kousky) 400 g
- Citron 1 ks
- Vanilkový cukr 20 g
- Citronový olej 3 ml
Příprava
Rozmícháme trochu studeného mléka s pudinkovým práškem. Zbylé mléko dáme do hrnce a přivedeme k varu. Přidáme rozpuštěný pudink a krátce necháme povařit. Pudink přelijeme z hrnce do misky, do ještě teplého pudinku přidáme jablečný kompot, nastrouhanou citronovou kůru a vanilkový cukr a necháme zchladnout. Jakmile je hmota studená, našleháme Meggle „Creme Patisserie slazenou“ s citronovým olejem a opatrně vmícháme. Jablečný krém rozdělíme do misek a ozdobíme plátky jablek.