Meggle Meggle

Předchozí Další

Grilovaný kukuřičný klas s Bylinkovým máslem MEGGLE

K přípravě potřebujeme 

  • MEGGLE Bylinkové máslo 50 g
  • Čerstvé kukuřičné klasy 4 ks
  • Olivový olej 1 polévková lžíce
  • Bazalka 6 lístků
  • Sůl

Příprava 

Oloupané a očištěné kukuřičné klasy vaříme 20 minut v dostatečném množství osolené vody. Předehřejeme gril a rošt lehce potřeme olivovým olejem. Kukuřičné klasy grilujeme dozlatova asi 10 minut na středním ohni s občasným otáčením.

Mezitím lehce rozehřejeme Bylinkové máslo Meggle, až je tekuté. Kukuřičné klasy posledních 5 minut grilování potíráme Bylinkovým máslem Meggle a otáčíme. Jako držák použijeme párátka, klasy podle libosti osolíme.