Meggle Meggle

Předchozí Další

Frappuccino

Ingredience

  • 1 šálek silné studené kávy (ideálně vychlazené espresso nebo káva připravená metodou cold brew)
  • 1 šálek bezlaktózového mléka MEGGLE
  • 1–2 lžíce sladidla (javorový sirup, agávový sirup, med, nebo i cukr – množství záleží na tom, jak sladké to máš rád/a)
  • 1 šálek ledu

Volitelné:

  • Bezlaktózová šlehačka ve spreji MEGGLE na ozdobu

Postup

  1. Připrav si kávu: Ujisti se, že máš silnou, vychlazenou kávu. Klidně si ji připrav dopředu a dej ji vychladit do lednice.
  2. Vše smíchej: Do mixéru vlij vychlazenou kávu, bezlaktózové mléko a sladidlo. Přidej led.
  3. Mixuj do hladka: Mixuj, dokud nezískáš hladkou, krémovou konzistenci. Pokud je frappuccino příliš husté, přidej trochu více bezlaktózového mléka. Pokud je příliš řídké, přidej více ledu.
  4. Ochutnej a uprav: Ochutnej a podle potřeby přidej více sladidla nebo kávového extraktu.
  5. Podávej: Nalij frappuccino do vysoké sklenice. Pokud máš, ozdob bezlaktózovou šlehačkou MEGGLE a třeba posyp trochou kakaa nebo polej sirupem.