Meggle Meggle

Předchozí Další

Carpaccio z tuňáka s Česnekovým máslem MEGGLE

K přípravě potřebujeme 

  • MEGGLE Česnekové máslo 75 g
  • Čerstvý tuňák 400 g
  • Rukola 1 svazek
  • Sojová omáčka 3 polévkové lžíce
  • Sůl, černý pepř 

Příprava 

Tuňáka vložíme přibližně na hodinu do mrazáku. Rukolu očistíme, omyjeme a osušíme. Česnekové máslo MEGGLE necháme rozpustit v pánvi na mírném plameni. Sejmeme z plamene a vmícháme  sojovou omáčku. Tuňáka nakrájíme na velice tenké plátky a rozdělíme na 4 talíře. Pokapeme sojovým máslem a posypeme rukolou. Opepříme a ihned podáváme.

Víte, že ...

Víte, že tuňák obsahuje fosfor, který prospívá našim zubům? Nejzdravější je čerstvý nebo mražený. Konzervovaný tuňák ztrácí obsah esenciálních mastných kyselin, které si naše tělo neumí vyrobit a musí je dostat v potravě.