Bramborové gnocchi s krémovou omáčkou
K přípravě potřebujeme
- MEGGLE Cottage Cheese, přírodní 2x180 g
- Uvařené oloupané brambory 500 g
- Vejce 2-3 ks
- Hrubá mouka 250 g
- Sůl 30 g
- Pažitka 30g
- MEGGLE Máslo 100 g
- MEGGLE Smetana ke šlehání 500 g
- Česnek 2 stroužky
- Parmezán 100 g
- Hříbky bílé 200 g
Na ozdobu:
- Čerstvé bylinky a feferonky
Příprava
Brambory nastrouháme, přidáme vejce, mouku, osolíme a rychle vypracujeme těsto. Z toho pak děláme tzv. krájené noky (s těstem musíme pracovat rychle, aby nezřídlo) a dáme je vařit do vroucí vody. Noky po vyplavání povaříme tak 2 minuty a vyndáme.
Na másle MEGGLE zpěníme hříbky, přidáme česnek, MEGGLE Cottage Cheese a smetanu ke šlehání MEGGLE. Necháme mírně povařit a pak přidáme noky. Společně necháme přejít varem. Jednotlivé porce sypeme parmezánem a jemně sekanou pažitkou