Meggle Meggle

Předchozí Další

Avokádo plněné krevetami a roztaveným Česnekovým máslem MEGGLE

K přípravě potřebujeme 

  • MEGGLE Česnekové máslo 125 g
  • Avokádo 2 ks
  • Citrón1 ks
  • Cherry rajčátka 250 g
  • Čerstvé nebo zmražené obří krevety (à cca 50 g) 8-10 ks
  • Stolní olej 1 polévková lžíce
  • Sůl, pepř

Příprava 

Omytá a osušená avokáda rozpůlíme a odstraníme jádra. Půlky avokáda pokapeme citrónovou šťávou. Omytá cherry rajčátka rozpůlíme. Krevety omyjeme studenou vodou a osušíme. Zmražené nejdříve necháme rozmrazit. Krevety rozkrojíme podélně napůl a osmažíme na rozpáleném oleji. Dochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou.

Cherry rajčátka přidáme ke krevetám a podusíme. Avokáda naplníme krevetami a rajčaty. Z Česnekového másla MEGGLE vykrojíme pomocí vykrajovače kuličky a ty necháme rozpustit na naplněných avokádech. Ozdobíme dle chuti čerstvou pažitkou a listovým salátem.

Tip:

Jako příloha se výborně hodí Bageta MEGGLE plněná česnekovým máslem.