Avokádo plněné krevetami a roztaveným bylinkovým máslem MEGGLE
K přípravě potřebujeme
- MEGGLE ochucené máslo bylinkové
- Avokádo 2 ks
- Citrón1 ks
- Cherry rajčátka 250 g
- Čerstvé nebo zmražené obří krevety (à cca 50 g) 8-10 ks
- Stolní olej 1 polévková lžíce
- Sůl, pepř
Příprava
Omytá a osušená avokáda rozpůlíme a odstraníme jádra. Půlky avokáda pokapeme citrónovou šťávou. Omytá cherry rajčátka rozpůlíme. Krevety omyjeme studenou vodou a osušíme. Zmražené nejdříve necháme rozmrazit. Krevety rozkrojíme podélně napůl a osmažíme na rozpáleném oleji. Dochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou.
Cherry rajčátka přidáme ke krevetám a podusíme. Avokáda naplníme krevetami a rajčaty. Z bylinkového másla MEGGLE vykrojíme pomocí vykrajovače kuličky a ty necháme rozpustit na naplněných avokádech. Ozdobíme dle chuti čerstvou pažitkou a listovým salátem.