Tiramisu prokládané vanilkovým Cottage Cheese a mangovým pyré
K přípravě potřebujeme
- MEGGLE Cottage Cheese, přírodní 180 g
- Žloutky 3 ks
- Cukr 100 g
- Mascarpone 150 g
- MEGGLE Smetana ke šlehání 150 ml
- Silná černá káva 150 ml
- Brandy 50 ml
- Piškoty cukrářské cca 10 ks
- Vanilkový cukr 1 sáček
- Mango 1 ks
Na ozdobu:
- Kakao na posypání, lesní ovoce, jahody a lístky čerstvé máty
Příprava
Žloutky ušleháme společně s cukrem a lehce vmícháme do mascarpone. Do této směsi vmícháme smetanu ke šlehání MEGGLE a brandy. MEGGLE Cottage Cheese ochutíme vanilkovým cukrem. Očištěné mango rozmixujeme na jemné pyré.
Do skleniček vrstvíme postupně mangové pyré, připravený krém z mascarpone (do kterého přidáme do kávy namočené piškoty) a dochucený MEGGLE Cottage Cheese.