Meggle Meggle

Předchozí Další

Tiramisu prokládané vanilkovým Cottage Cheese a mangovým pyré

K přípravě potřebujeme 

  • MEGGLE Cottage Cheese, přírodní 180 g
  • Žloutky 3 ks
  • Cukr 100 g
  • Mascarpone 150 g
  • MEGGLE Smetana ke šlehání 150 ml
  • Silná černá káva 150 ml
  • Brandy 50 ml
  • Piškoty cukrářské cca 10 ks
  • Vanilkový cukr 1 sáček
  • Mango 1 ks

Na ozdobu:

  • Kakao na posypání, lesní ovoce, jahody a lístky čerstvé máty

Příprava 

Žloutky ušleháme společně s cukrem a lehce vmícháme do mascarpone. Do této směsi vmícháme smetanu ke šlehání MEGGLE a brandy. MEGGLE Cottage Cheese ochutíme vanilkovým cukrem. Očištěné mango rozmixujeme na jemné pyré.

Do skleniček vrstvíme postupně mangové pyré, připravený krém z mascarpone (do kterého přidáme do kávy namočené piškoty) a dochucený MEGGLE Cottage Cheese.