Meggle Meggle

Předchozí Další

Salát s kedlubnou a Cottage cheese

K přípravě potřebujeme 

  • Kedlubna 400 g
  • Mrkev 1 ks
  • MEGGLE Cottage cheese bílý 180 g
  • Hrst sekaného koriandru
  • Hrst sekané petrželky
  • Sekaná máta 6 lístků
  • Hrubozrnná hořčice 3 lžíce
  • Červený vinný ocet 1 lžička
  • Citronová šťáva na zakápnutí
  • Sůl a pepř

Příprava

Ve velké míse pořádně promíchejte nebo ušlehejte ingredience na dresink: Cottage cheese, hořčice, ocet, citron, špetku soli a pepře. Oloupejte kedlubny a mrkev a na hrubo je nastrouhejte. Přidejte je spolu s koriandrem, petrželkou a mátou k dresinku. Vše řádně promíchejte a můžete servírovat.