Meggle Meggle

Předchozí Další

Pečený filet z máslové ryby s letním salátem z čerstvé zeleniny a Cottage Cheese

K přípravě potřebujeme 

  • MEGGLE Cottage Cheese, přírodní 180 g
  • Filety z máslové ryby (á 150 g) 4 ks
  • Olivový olej 100 ml
  • MEGGLE Máslo 50 g
  • Rajčata 150 g
  • Papriky 150 g
  • Okurky 150 g
  • Ředkvičky 50 g
  • Šalotka jemně krájená 50 g
  • Aceto balsamico 50 ml
  • Cukr 30 g
  • Sůl, čerstvě mletý bílý pepř

Příprava 

Rybu osolíme a lehce opečeme na olivovém oleji, přidáme máslo MEGGLE a ještě cca 4 minuty dopékáme. Veškerou očištěnou zeleninu nakrájíme, upravíme na talíř a ochutíme dresinkem z octa, oleje a cukru. Salát doplníme MEGGLE Cottage Cheese a pečenými filety z máslové ryby.