Pečený filet z máslové ryby s letním salátem z čerstvé zeleniny a Cottage Cheese
K přípravě potřebujeme
- MEGGLE Cottage Cheese, přírodní 180 g
- Filety z máslové ryby (á 150 g) 4 ks
- Olivový olej 100 ml
- MEGGLE Máslo 50 g
- Rajčata 150 g
- Papriky 150 g
- Okurky 150 g
- Ředkvičky 50 g
- Šalotka jemně krájená 50 g
- Aceto balsamico 50 ml
- Cukr 30 g
- Sůl, čerstvě mletý bílý pepř
Příprava
Rybu osolíme a lehce opečeme na olivovém oleji, přidáme máslo MEGGLE a ještě cca 4 minuty dopékáme. Veškerou očištěnou zeleninu nakrájíme, upravíme na talíř a ochutíme dresinkem z octa, oleje a cukru. Salát doplníme MEGGLE Cottage Cheese a pečenými filety z máslové ryby.