Míša řezy s Cottage cheese
K přípravě potřebujeme
Na korpus
- 440 g polohrubé mouky
- 220 g cukr krupice
- 110 ml olej
- 220 ml vlažného mléka
- 2 až 3 lžíce
- kakaa
- 100 g hořké čokolády
- 3 vejce
- 1 prášek do pečiva
Na krém
- 100 ml Meggle s metana ke šlehání 33 %
- 100 g Meggle Cottage Cheese Bílý
- 100 g hořké čokolády
Příprava
Krém si připravte den předem. V hrnci si uvařte šlehačku společně s čokoládou, dokud se vše důkladně nespojí. Nechte vychladnout a přimíchejte Cottage cheese.
V míse smíchejte mouku, cukr, kakao a prášek do pečiva. Přidejte olej a vlažné mléko. Žloutky oddělte od bílků a zamíchejte do těsta. Z bílků vyšlehejte sníh, který nakonec lehce vmícháte do těsta. Těsto vlijte na vymazaný a vysypaný plech a pečte přibližně 30 minut na 175 C.
Vychladlý korpus rozdělte na pláty a potřete krémem, vrchní vrstvu krému posypejte strouhanou čokoládou.
Nechte odležet v lednici.