Cottage Cheese chillis tortilla s grilovaným sirloin steakem
K přípravě potřebujeme
- MEGGLE Cottage Cheese, přírodní 2 x 180 g
- Čerstvé feferonky 2 ks
- Vejce 2 ks
- Pšeničná tortilla 4 ks
- Sýr čedar 120 g
- Steaky z hovězí svíčkové (à 150 g) 4 ks
- Olivový olej 2 polévkové lžíce
- Sůl, bílý pepř
Příprava
Tortilly rozprostřeme na pracovní plochu a rovnoměrně potřeme směsí MEGGLE Cottage Cheese, jemně sekaných feferonek a vajec. Tuto směs posypeme strouhaným čedarem, tortilly zarolujeme, potřeme máslem a dáme do trouby rozpálené na 180 ˚C zapéct na cca 10 minut.
Plátky masa okořeníme solí a pepřem, zprudka opečeme na oleji a dáme dopéct k tortille.
Víte, že ...
Víte, že pro zahnání pálení v ústech po konzumaci feferonek nemáte pít vodu, ale stačí vypít sklenici mléka?