Meggle Meggle

Předchozí Další

Topinka s pikantní zeleninovou směsí a Cottage Cheese

K přípravě potřebujeme

  • 400 g Meggle Cottage Cheese přírodní
  • 160 ml rajčatového pyré
  • 160 g červené papriky
  • 1 polévková lžíce oleje
  • 180 g Meggle Cottage Cheese přírodní
  • 120 g cibule
  • 160 g řapíkatého celeru
  • Na dochucení: sůl, pepř, chilli, čerstvá pažitka, česnek
  • Chléb žitný celozrnný

Příprava

Cibuli, řapíkatý celer a papriku očistíme a nakrájíme na kousky. Vše orestujeme na troše řepkového oleje, po chvíli zalijeme rajčatovým pyré, osolíme, opepříme a chvíli dusíme, dokud zelenina není měkká. Na závěr dochutíme chilli a vmícháme Cottage sýr. Topinky nasucho opečeme na pánvi nebo v toustovači, dle chuti potřeme česnekem a podáváme se zeleninovou směsí a čerstvou pažitkou.

Recept vytvořil STOBklub (www.stobklub.cz).